καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Εμπόριο Αυτοκινήτων

ALFA ROMEO - FIAT ΜΠΕΝΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ν. Θεσσαλονίκης » Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία ``Νικ. Μπεναβέλης & Σια Ο.Ε.`` είναι εξειδικευμένη στα ανταλλακτικά ALFA ROMEO. Είναι από τις πρώτες εταιρείες στη Θεσσαλονίκη που ασχολήθηκε ΕΙΔΙΚΑ μόνο με ALFA ROMEO. Βρίσκεται εγκατεστημένη δυτικά της Θεσσαλονίκης σε άνετες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και έχει εύκολη πρόσβαση. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι πάντα η ικανοποίηση του πελάτη έτσι κατέκτησε την προτίμηση κατόχων ALFA ROMEO, τόσο με την άμεση εξυπηρέτηση όσο και με τις προσιτές τιμές. Παραμένει δε, πρώτη επιλογή ...

  • ratting
SEAT - SKODA - CITROEN ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.
Ν. Αττικής » Νέα Ιωνία

Η εταιρεία μας, Α. Μακρής Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου 26 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Προσεγγίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά με φροντίδα και συνεχή υποστήριξη, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής μας πείρα, εγγυώνται ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη.

  • ratting
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Ωραιόκαστρο

H εταιρεία Toyota Καραγιαννούδης δραστηριοποιείται επί 25 χρόνια στον τομέα του αυτοκινήτου, του συνεργείου και των ανταλλακτικών με μεγάλη επιτυχία και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη. Η επιχείρηση στεγάζεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500m2 στο Παλαιόκαστρο οδό Μακεδονικού Αγώνα στην Συμμαχική Οδό. Η εταιρεία μας εισάγει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Toyota για μηχανικά μέρη και είδη φανοποιείας. Τα ανταλλακτικά εισάγονται από Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιαπωνία και είναι πλήρως ...

  • ratting
ΣΤΑΘΗΣ ΜΙΧ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Λαγκαδά

H εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Ν. & Σ. σας καλωσορίζει στις εγκαταστάσεις της στην Χρυσαυγή - Λαγκαδά. Στην προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε πάντα το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συγκρότημα επισκευής Ford. Σας καλωσορίζουμε και σας καλούμε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, σας περιμένει προκειμένου να επωφεληθείτε από τις προσφορές γνωριμίας για οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση του ...

  • ratting


Cars Rapessis Εμπόριο Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Νίκαια

Είσαστε στην αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου ή θέλετε να ανταλλάξετε το παλιό; Είμαστε η καλύτερη επιλογή σας. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, καινούριων και μεταχειρισμένων στην καλύτερη κατάσταση. Όσο για το τρόπο πληρωμής; Μη σας απασχολεί καθόλου. Με 0% προκαταβολή μπορείτε να μας εξοφλήσετε σε έως 60 μήνες. Με μεγάλη μας χαρά θα σας βοηθήσουμε.

προφίλ
ΛΕΩΚΡΑΤΗΣ ΑΡΤ. ΞΥΔΟΥΣ Εμπόριο Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Κερατσίνι

Μην πελαγώνετε ψάχνωντας σε όλες τις εταιρείες αυτοκινήτων, για το μελλοντικό σας αμάξι. Επισκευθείτε μας και δε θα το μετανιώσετε. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποκιλία αυτοκινήτων, από όλες τις μάρκες, καινούρια και μεταχειρισμένα. Με 0% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι και σε 60 μήνες, το αυτοκίνητο των ονείρων σας γίνεται δικό σας. Σας περιμένουμε!

προφίλ
Κέντρο Επαγγελματικού Αυτοκινήτου
Ν. Αττικής » Νίκαια

Το επαγγελματικό εργαλείο είναι το Α και το Ω για να κάνει κάποιος τη δουλειά του σωστά. Εμείς το σεβόμαστε αυτό και για αυτό και σας βοηθάμε. Μη ψάχνετε άλλο για το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων μικρών φορτηγών από όλες τις μάρκες. Οι τιμές; Δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που σας προσφέρουμε. Με 0% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι και σε 60 μήνες, ελάτε να παραλάβετε τον συνέταιρό σας!

προφίλ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Εμπόριο Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Νίκαια

Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων σε καινούργια και μεταχειρισμένα, σε τιμές φανταστικές. Θα μας δώσετε μεγάλη χαρά, εάν έλθετε να σας γνωρίσουμε και μπορέσουμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας για το αυτοκίνητο πού θέλετε να αγοράσετε.

προφίλ
AUTO RENTAS Εμπόριο Αυτοκινήτων
Ν. Αττικής » Περιστέρι

Είσαστε στην αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου ή θέλετε να ανταλλάξετε το παλιό;Είμαστε η καλύτερη επιλογή σας.Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, καινούριων και μεταχειρισμένων στην καλύτερη κατάσταση.Όσο για το τρόπο πληρωμής;Μη σας απασχολεί καθόλου.Με 0% προκαταβολή μπορείτε να μας εξοφλήσετε σε έως 72 μήνες.Με μεγάλη μας χαρά θα σας βοηθήσουμε.

προφίλ
MEKKA CARS
Ν. Αττικής » Κολωνός

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

προφίλ