καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ζάντες - Ελαστικά

WHEELPOWER, Ζάντες Λάστιχα Χαλάνδρι
Ν. Αττικής » Χαλάνδρι

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση μας που βρίσκεται στον χώρο των ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων από το 1977. Στο κατάστημα μας κάνουμε χονδρική και λιανική πώληση σε ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ζάντες, αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια), φρένα, ανταλλακτικά εμπρόσθιου συστήματος. Όλες οι επώνυμες μάρκες στο χώρο των ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων βρίσκονται στο κατάστημα μας: Bridgestone, Continental, Fulda, Michelin, Pirelli, Yokohama, Advanti, Alessio, BBS, Enkel, Momo, Replica...

  • ratting
TSAKALOS TEAM Ζάντες - Ελαστικά - Αναρτήσεις -Φρένα -Ευθυγραμμίσεις
Ν. Αττικής » Ίλιον

Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου. To νέο υπερσύγχρονο συνεργείο, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία, η εγγυημένη εργασία και μεγάλες μας προσφορές είναι η εγγύηση σας. Oι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι: Επισκευές ελαστικών και ζαντών, Ευθυγράμμηση , Ζυγοστάθμηση ,Διάγνωση βλαβών εμπρόσθιου και οπίσθιου συστήματος.

  • ratting
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ν. Θεσσαλονίκης » Σταυρουπόλεως

Με εμπειρία 23 ετών στον χώρο της επισκευής, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες αλουμινίου. Με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε την επισκευή και βαφή της μεταχειρισμένης σας ζάντας σε υψηλή ποιότητα και σε χαμηλό κόστος.

  • ratting
Service Ελαστικών Ν. Κόπανος
Ν. Αττικής » Χολαργός

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλες τις αντιπροσωπίες ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων και προσφέρει επίσης υπηρεσίες ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης και αξεσουάρ και quit fit service. Ακόμα κατόπιν συμφωνίας πραγματοποιείται επισκευή και βαφή ζαντών αλουμινίου.

  • ratting
ΣΑϊΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ν. Αττικής » Αγ. Ανάργυροι

Ψάχνετε για ζάντες, ελαστικά; Θέλετε να κάνετε ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση; Το συνεργείο μας μπορεί να τα αναλάβει. Σας προσφέρουμε: Δωρεάν έλεγχο αυτοκινήτου & προσδιορισμό κόστους επιδιόρθωσης - Μέτρηση αμορτισέρ ( αμορτισερομέτρηση ) δωρεάν .

  • 5


ΦΑΡΜΑΚΗΣ Ελαστικα Ευθυγραμμιση Επισκευη ζαντων
Ν. Αττικής » Αργυρούπολη

ΦΑΡΜΑΚΗΣ Ελαστικα Ευθυγραμμιση Επισκευη ζαντων

προφίλ
ΑUTORINA
Ν. Θεσσαλονίκης » Καλαμαριά

Αποκλειστικός εισαγωγέας και έμπορος ζαντών στην Ελλάδα (χονδρική & λιανική):Έχει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή για όλη την Ελλάδα των Ιταλικών ζαντών MIM, Tecnomagnesio, Speedline και τις γερμανικές ζάντες Schmidt Revolution.Έμπορος Ελαστικών (χονδρική & λιανική): Η ΑUTORINA εμπορεύεται τις περισσότερες μάρκες ελαστικών Michelin, Bridgestone, Continental, Pirelli, Yokohama, ...

προφίλ
Αφοί Καπερώνη
Ν. Μεσσηνίας » Μεσσήνης

Ζάντες - Ελαστικά επιβατικών,επαγγελματικών,φορτηγών αυτ/των και γεωργικών ελκυστήρων. Βουλκανιζατέρ

προφίλ
Χριστοφορίδης Θ.-Δ. ΟΕ
Ν. Θεσσαλονίκης » Περαία

Από το 1977 εξειδικευόμαστε στον χώρο των Ελαστικων.Επισκευθείτε το κατάστημα μας και βρείτε ελαστικά, ζάντες και αμορτισερ όλων των γνωστών εταιρειών όπως : PIRELLI, COURIER, MICHELIN, CONTINENTAL, UNIROYAL, TOYO, GOODYEAR, BRIDGESTONE

προφίλ
SIRIOCENTER
Ν. Αττικής » Νέος Κόσμος

Το SirioCenter πρωτοπορεί και πάλι έναντι του ανταγωνισμού. Ακούγοντας κατά γράμμα τις ανάγκες της εποχής για ευελιξία στις ώρες ενημέρωσης, επιλογής και αγοράς των προϊόντων μας, δημιούργησε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!! Ζάντες, ελαστικά, αμορτισέρ, ελατήρια, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, φίλτρα, αξεσουάρ τα πάντα ευκολότερα από ποτέ!!

προφίλ