καταχωρήστε την επιχείρηση σαςκαταχωρήστε την επιχείρηση σας

Ψάχνετε στην κατηγορία Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

SOLAR STAR Ανταλλακτικά Service και Επισκευές Ηλιακών Θερμοσιφώνων
Ν. Αττικής » Γαλάτσι

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση Solar Star Γαλατσίου που εμπορεύεται ηλιακούς θερμοσίφωνες. Το δίκτυο τεχνικών της εταιρείας μας, egiannioti, με πλήρη εξειδίκευση στην κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, service ηλιακών θερμοσιφώνων, με έτος ιδρύσεως το 1987, αποτελεί ένα δυναμικό team στο χώρο του ηλιακού, καλύπτωντας με τις γνώσεις του όλο το φάσμα εργασιών γύρω από αυτό. Σας προσφέρει τις υπηρεσίες του με αμεσότητα και επαγγελματισμό σε συμφέρουσες τιμές και με την κατάλληλη λύση,ανά περίπτωση. Κοντά στον πελάτη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και πολυδάπανες λύσεις...

  • ratting
SOLAR STAR Ανταλλακτικά Service και Επισκευές Ηλιακών Θερμοσιφώνων
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Ηλιακός θερμοσίφωνας 160 λίτρων, με 550 ευρώ, μόνο....Τεχνικά χαρακτηριστικά BOILER Εξωτερικός μανδύας από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικός στις υπεριώδεις ακτίνες, αδιάβρωτος σε όλες τις καιρικές συνθήκες . Μόνωση BOILLER από ισχυρή πολυουρεθάνη πάχους 50mm και πυκνότητας 40KMG/m3 που εξασφαλίζει τη διατήρηση του ζεστού νερού,για πολλές ώρες. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι..

  • ratting
FYROGENIS,ηλιακοι θερμοσιφωνες
Ν. Αττικής » Αθήνα

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΟΣ MAIOY!!! ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΑΠΟ 468,00 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.

  • 3
Τρουλλινός Γεώργιος Σπυρόπουλος Σωτήριος Ηλιακά - Υδραυλικά
Ν. Αττικής » Αθηνών

Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στον χώρο της θέρμανσης - ψύξης και υδραυλικών από το 1987. Συνεργαζόμαστε με όλη την Ελλάδα και κάνουμε και αποστολές προϊόντων.Σας περιμένουμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

  • ratting
A.S.T. solar industry
Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι )

Βαδίζοντας πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες σε έρευνα και παραγωγή είναι σε θέση να παρουσιάσει ηλιακά συστήματα και ηλιακούς συλλέκτες κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής, έχοντας παράλληλα φέρει την επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα - χρησιμοποιώντας τεχνολογία μοναδική στο είδος.

  • ratting
SOLAR STAR
Ν. Αττικής » Αιγάλεω

Ηλιακός θερμοσίφωνας 160 λίτρων, με 630 ευρώ, μόνο....Τεχνικά χαρακτηριστικά BOILER Εξωτερικός μανδύας από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικός στις υπεριώδεις ακτίνες, αδιάβρωτος σε όλες τις καιρικές συνθήκες . Μόνωση BOILLER από ισχυρή πολυουρεθάνη πάχους 50mm και πυκνότητας 40KMG/m3 που εξασφαλίζει τη διατήρηση του ζεστού νερού,για πολλές ώρες. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι..

  • 2
ATS wood ENERGY
Ν. Αττικής » Μεταμόρφωση

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ATS Energy δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, συμμετέχοντας σε πάνω από 700 εγκαταστάσεις, (έχοντας ώς αντικείμενο τη θέρμανση, το φυσικό αέριο, την ύδρευση, τον κλιματισμό, την αποχέτευση, τον εξαερισμό κ.α) κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία στο χώρο, ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την πιο εξεζητημένη ανάγκη των πελατών της.

  • ratting


ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ν. Αττικής » Μέγαρα

ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΑΘΡΑΥΣΤΑ.ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΑΚΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ 490 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ.ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΚ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ.

προφίλ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Ν. Αττικής » Μέγαρα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΜΕ 7 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ 490 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΠΟΙΛΕΡ ΗΛΙΑΚΩΝ - ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.ΗΛΕΚΤΡΟΜΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΙΛΕΡ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ 270 ΕΥΡΩ.ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΑΚΩΝ WWW.AFRODITISOLAR.GR

προφίλ
ILIOSAK Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Ν. Μεσσηνίας » Καλαμάτα

Ηλιακός θερμοσίφωνας ILIOSAK σε 8 διαφορετικά μοντέλα στις πλέον προνομιακές τιμές. Προσφορά 2008: 140lt κλειστού κυκλώματος μόνο 500 ευρώ + 19%.

προφίλ